Web Analytics Made Easy -
StatCounter

WORKSHOP “EEN ANDERE KIJK OP STRESS en TRAUMA"

Met veel plezier hebben wij - Maria van Genugten en Paula van Genugten - dit voorjaar een aantal keer de workshop “een andere kijk op stress en trauma” gegeven. Vanwege de enthousiaste reacties organiseerden we in het najaar een vervolgbijeenkomst.

In deze bijeenkomsten hebben we uitgelegd over welke stresssystemen ons lichaam beschikt en hoe dit werkt in ons lichaam. Dit hebben we inzichtelijk gemaakt met praktisch bruikbare schema’s. Schema’s waarin de invloed van stress en trauma op het hormoonsysteem, op het zenuwstelsel en op het algehele welbevinden in beeld werd gebracht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringsgerichte oefeningen werd duidelijk wat een lichaamsgerichte benadering kan betekenen bij spanningsklachten.
Eigen casuïstiek is besproken en veel vragen werden beantwoord.
We sloten af met enkele oefeningen die bruikbaar zijn om bewust te worden van spanningen in het lichaam en deze op te lossen.

“In de praktijk worden we steeds vaker gevraagd om ons licht te laten schijnen over cliënten en hun problematiek die vastlopen binnen hun werk of privé, waarbij de gangbare benadering om een aanvulling vraagt.

Workshops over stress en trauma geven we vanaf heden op locatie. Heb je een groep van 15-20 geinteresseerden, bv je team, je lesgroep, je sportclub of je yoga-groep, neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden en jou specifieke vragen.

 

maria en paula van genugten

 

Icoon afspraak maken

Osteopathie Den Bosch
Paula van Genugten
van Berckelstraat 32
5211 PH Den Bosch
Tel.: 06-12330505
woensdag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct aanmelden
Route beschrijving

Osteopathie Den Bosch Paula van Genugten